Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan knallarna


du får gärna samla på mig
men vänta tills jag föds
du kan fläta mitt hår
som fåglarna gör
tills bössorna tystnar

luta med sommarhuvud
mot mina bokstäver
och se genom träden
hur jag kvi kvi
kvittrar för livet

jag är en vandrande vilse
som drakarnas blixtar
klippt itu
men såna finns inte
blixtar finns inte

finge jag vara
en bok under benet
på ditt skrivbord
så det inte vippar nåt
skulle mig intet fattas




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-08-16 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm