Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett litet ingrepp, en operation. Först efteråt gick det upp för mig att det kanske var större än jag insett. Du är glädje personifierad, du är min vita ögonsten.


Vila

Du är trött nu
Du ligger helt avslappnad i min säng,
bjöd upp dig och nu kan jag inte be dig gå
Du andas tungt
Du litade på mig idag,
Du litar alltid på mig och lyder min minsta vink
Du ger allt, är genuin ärlig och okomplicerad
Du får mig så lätt i balans,
Du får mig att känna lugn, mod och tacksamhet
Dina bruna ögon är oemotståndliga,
när du är vaken
Men nu sover du tungt
Snart kryper jag ner och lägger mig bredvid dig,
lyssnar på ditt hjärtas slag
Du var modig idag när du följde med sköterskan,
hela dagen var du i mina tankar
Så skönt att du är hemma igen,
det är du och jag för evigt nu
Älskar dig Liten




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-17 00:37



Bookmark and Share


  PPQ
åh så fint beskrivet om kärlek kat kärlek skönt att ögonstenen mår bättre
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io