Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var och det som är

Skuggan av det förflutna som levs i nutiden
Minnen av gårdagen lever i morgondagen
Alla dagar, månader och år som varit
Likt samma tidsspann som ligger framför
Sammanväver det som hänt med det som är
Allt det tillsammans som utgör det som blir
Tillbaka, men ett här och nu som drömmer iväg




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-17 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan