Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenkär? Nej! Dubbelt kär!

Gillar en Guding att skåda?
Givetvis sin älskade Åda!
Vad säger då hans fru
vad tycker hon då nu?
Ljuvligt liv! Få älska två! BÅDA!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-17 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt