Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flash Fiction. Ett bearbetat avsnitt ur texten Elektrolyt från 2011: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1269860 Pärlbroderi in progress, foto av Nanna X.


Elektrolyt II

 

En öronmärkt ko är inte ätbar i möblerade rum, det måste ni förstå. Det får bli nödslakt. Skinnet på golvet. Kanske garva.

Det här är en elektrolyt. Inte en eter som den jag svävade i när du flög drake med mig.

Det här är frätande bottenslam, syra och verklighet.

 

 




Prosa av Nanna X
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-18 07:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten får en annan att tänka på BT Kemi med flera 'kålsupare', som bara vräkte och kräkte, bräkte och stank i egen sankbank... Getter är annars slagpåsar och har fått stå för 'gammal ost'...
2021-08-19

    Lena Söderkvist VIP
Om att försöka få ned någon på jorden, tolkar jag texten som. Stark är den i vilket fall.
2021-08-18

  Anya VIP
En text med must.
2021-08-18

  Maria Sundelin VIP
Stark i sin korthet
2021-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X