Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

e s i




bär elden i en kedja om halsen

bär bergen på mina axlar

släpar på världshaven i varje mina steg

och

luften himlen

tumlar mig runt

så jag studsar

faller

svirrar

mellan



intet och reflexen











Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-17 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP