Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning med en handfull härinne. Gunwale gav mig orden "familjen, nappar, vilt". Som vanligt lagt till 18 så blir 21 ord.


Rinner Flammande (stafett 15)

 

 

 

 

Världen går vilt till. Triljoner regnskurar sammanfaller. Soldaten simmar in i familjen. Löpeldarna söker predikanter släcka. Mediedrevet nappar på maskerade fulfiskar.

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-17 14:07



Bookmark and Share


    prima donna
Det fick du ju till bra! Månde vätan släckte löpeldarna och vem löpte snabbast i stafetten? Kul grej!
2021-08-28

  Nanna X
Splash Fiction borde jag ju skrivit. Här i Malmö stod himlen också öppen igår, åska och skyfall.
2021-08-18

    Lena Söderkvist VIP
En värld i kaos, och medier som måste leva på detta. Samtidigt måste alla veta. Tillvaron blir surrealistisk, vilket du lyckas förmedla.
2021-08-17

  Chan VIP
Sitter och lyssnar på alla triljoner droppar framför Rapport. Du sammanfattade dagen bra.
2021-08-17

  Gunwale VIP
Kunde varit nyhetsrubriker, alltihop (utom sista raden, kanske).
Idag möttes regnvädren över Blöteborg, men det har du förstås märkt.

2021-08-17

  Nanna X
Det där var ju närmast ett enda Flow av Flash Fiction! Tog nästan andan ur mig. Jag anar att du gått in för att skriva 21 ord i ingressen också?
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP