Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten hälsning

Kommer gående förbi

Skriften tydlig

Idag är det glädje

och värme

Kommer till dig

Svalorna flyger

mot dig

Ger en upplevelse

Du betyder allt

Ditt värde

Flyger inte bort

Utan till hjärtat

Tecknas tiden

Så viktigt

En hälsning 

Var inte ledsen

Se din framtid så ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-17 13:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Skriften är tydlig ja, men ordleken är mer poetisk men lämnar en inte i frågorna! Fint!
2021-08-17

  alicja lappalainen VIP
EN VACKER HÄLSNING MED EN OPTYMISTISK BETONING
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP