Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka


Gula prickar

 

Hon ser inga
kantareller förrän hon
lyfter på mossan

Små gula prickar blev
mer än två liter svampar




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-17 15:02



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbar tanka! Dessa gula prickar spricker upp vid strandkanten hos mig! Läckert!
2021-09-29

  KYREUS of Sweden
Mums.
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP