Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flash-fiction


Bristvaror

 

Strålkastare, blixtar lyser upp vägen. Snabbt, gasa, detta blir tidsrekord, skär sista kurvan. Kommer han försent är det kört.

Nu ser mannen neonljusen. Tvärbromsar vid ingången, börjar rota i handskfacket, sedan jackfickorna. Stelnar till, pulsen rusar, inälvorna ylar hungrigt. Plånboken på köksbordet!

Sitter blint stirrande på himlens blixtar.




Prosa av Litchi VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-17 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP