Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lamineringsmaskinen - själborttagaren.

I denna själlösa korridor,
med vidriga golv,
äckliga lysrörslampor
samt den ohälsosamma ljudnivån,
pressas min själ ut ur lamineringsmaskinen,
när den sväljer plastficka efter plastficka.
Endast några luftbubblor i den stelnade
plastfickan skapar ett minne om att livet
en gång existerande….




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-17 21:39



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Mycket väl funnet om en miljö vi inte är skapta för.
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP