Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En hyllnings hymn om de oönskade övergivna överlevarna och de som dog Alla dessa arma katter som än idag finns till, (trots upprättande försök till förbättrad status)


ALLA DESSA LIV

Vad är ett liv,
när det finns så många…

Alla dessa små,
liv,
som får lida p.g.a oss,
vårt otroliga (farliga) oförstånd,
mister dessa små liv sina,
innan de hunnit fått börja leva…

Det eller dömda att leva i misär
till långsamma (svält)döden
når sitt livs ände.

(Det finns så många oskyldiga liv där ute…)

Alla dessa små, de som inte hade behövts
bli till, ifall vi alla tagit vårt ansvar.

Tre små liv slapp döden, tack vare föreningen
”Hemlösa katter Helsingborg/Skåne”

{på bild Kenshin, en utav fler, som 2019 enligt beslut från kommunen, egentligen planerades bli avrättade inträngda i en bakgård}




Fri vers (Fri form) av AgnesKenshin
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-17 21:57



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Delar din medkänsla med djur!
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin