Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en ocean

 



I en ocean av drömmar


sjunker jag bort i en dröm


bort från verkligheten.


 


Där i oceanen blir jag kvar


jagande bland koraller och plankton


och en och annan bläckfisk.


 


Dessa alla är där i drömmar


lika med mig


med drömmande ögon.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-17 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP