Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


890.THE LORD HAS WALKED OUT...12

=======

HÄR ÄR
PURPURSKRUD
SOM EN PION

SE!

*RENHETENS ANSIKTE
I FULLMÅNE*

av sjäslig disharmoni,

andlighet
förvandlades till
giftig vitriol
i
*GULD TVÄRSNITT*

=======

###
HALLÅ!

PAKET
är ej
RAKETER

[WE NEED TO DEAL
WITH THE CRISIS]
===

!SURE!
man kan inte
säga det direkt
[BUT!HERE's A MIRROR]

budbärare
av kroppsligt skräp/gräl
[WE ARE IN TROUBLE]

===
!NO WONDER!
kungar av motsägelser
\#/liksom\#/
ESS,

av egen stormig blodtörst
späcker sig
i LJUS/OCH/FÄRG!
flit/flirt
med evigt
förtal och strider
===
###
***
JUNGFRU MARIAS
FROMHET
[blood can/reach
the world's brain]

VÄDJÄN/ROP
BRYTS/KVÄVS AV

DÄR
/
VAR

***THE LORD HAS WALKED OUT***
[no one is above the law]
***
889.2021/08/03 L.EK
886.2021/07/08 L.EK




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-18 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP