Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTID*LASSE*STEFANZ

L asse Stefanz är tillbaka nu
A bsolut det bästa som hänt oss ju
S ång och musik gör att dansen blir på topp
S å jag hoppas de aldrig ger opp
E när dess musik gör ens lopp
*
S trålande i livet, i klivet, man får till det, drivet
T oppar med sin musik dansen till högsta nivå
E n musik att ta till sig och alltid lyssna på
F ansen där vet vad de gör
A llt som man bör
N juta av den fullt ut, sen
Z orro likt skriva på väggen, L.S. was here, tack för lir...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-18 09:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till en orkester som många vill höra på och dansa till.
2021-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt