Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att vara

Tid passera

tid flyter förbi.

 

Tankarna letar

själen söker svar.

 

Tid att vara 

andas 

och

finna svar.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-18 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson