Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma dagar.

Sakta går livet vidare
Långsam är tiden
Som höstens intågande
Med regn, med mörka nätter

När dagarna gör ont
Fysisk saknad ömmar värst
Ett brustet hjärtas skrik
Ingenting är givet

Fastkedjad i ångest
Fängslad i evig sorg
Svaren förblir frågor
Ett dygn blir till ett år

Natten är min vän
Min tillflykt från andras ögon
Slipper höra viskningarna
Glömma illviljan och hånet




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-18 12:22



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är bortglömd. men bra. fortsätt du.
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP