Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En serie inspirerad av gamla nummer av tidningen MAD. Allt fler människor 'bara som går upp i rök', medan en själv är kvar. Att finnas fortfarande själv, har just den sortens avigsidor. Text från 2020. Kan blomflugan höra ljud?


Du märker att du blivit gammal när... (9)





...du behöver assistans för att över huvud taget

kunna lyfta glaset till munnen, för en första

förning (samt förnimmelse) under näsans tipp,

själva luktorganets så spännande möjlighet

att upptäcka en 'onderful new world'

som det kunnat sägas av någon som bebor

'brittiska öarna', eller 'inte gör det'...





(Utrymme mellan rader skall här ses som en 'konstpaus',
tid för underbar förundran, begrundan, andhämtande)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-12-08 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP