Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


891.AFGHAN/I/STAN


TALIBAN= AFGHAN/I/STAN
i egen!
I FEEL BETRAYED !


1.Händelser i AFGHANISTAN
påminner om andra länders historia.

2.Självklart är det pinsam ledsen
att 20års insatser gick upp i rök!

3.Men Uppvigling av egna intressen
uppmuntrar häftiga hjärnor till våld/krig!

4.Med LUGN + respekt = vänlighet kan
man lösa de mest mångsidiga koder!

5.OM VERKLIGEN #någon# bryr sig
om de vanliga människornas liv.AMEN!

***
573.2018/01/22 L.EK poeter.se
***




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-19 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP