Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där borta

kvinnor förbjuds att skratta

det är skrattretande

egentligen ingenting att skratta åt




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-08-19 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP