Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


...om hösten

 

Det känns alltid

som om hösten tränger in mig

i ett hörn

 

den kommer så obeveklig

så dyster

i sin egenartade skönhet

 

den ler mot oss

eller retar den oss bara

helt enkelt

 

hösten med sin praktfulla

färgglada

men samtidigt så dystra pannå

 

ja men så kom då

kom du och sopa bort spåren

av vår underbara sommar

 

…men vet du

jag tänker ändå aldrig

älska dig

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-19 09:11



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Hösten är för mig ändå ett avsked till sommaren. Blir för det mesta lite låg, men njuter av färgprakten i naturen.
När agusti är slut, semestrarna över lägger sig lugnet över sommaren som en mjukv filt.
2021-08-20

  Kajan VIP
Hösten som en ”grå eminens”, mycket inflytelserik, oavsett vad vi tycker. Känslan kläs i ord här, på ett lysande sätt.
2021-08-20

  Kungskobran VIP
Hösten med sin melankoli
den mig behagar
ger mig vila och eftertanke
efter sommarens intensitet
2021-08-19

  Poesia VIP
Jag älskar hösten ändå trots att den sopar bort sommarspåren. Nu kommer jag låta klyschig men jag tycker om alla årstider. Var och en har sin charm, förfärligt och härligt!

Väl poetat!

*applåd*
2021-08-19

  Sparvögat VIP
Vackra höst med friska andetag vandra sakta med behag…
I väntan på våren…
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP