Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ouppnåbar passion

Känslan
Din andedräkt mot min kind
Sökandes efter svar.
Dina läppar mot min hals
Mitt bröst.
Min mage.
Ditt hår som smeker min kropp när du söker min värme.
När du rör vid mig som du aldrig gjort förut.
Känslan
När mitt inre är på väg att explodera.
Av din beröring.
Av dina ord.
lättnaden,
när din kropp och min blir ett.
Dina ögon
Vackraste blå
Viskar -mer -mer
När magens uppror blir till en serenad av njutning.
Dina läppar mot mina.
Din tunga sökandes min.
Glädjen
När du viskar mitt namn
och inte kan dölja
att du älskar,
njuter
Sorgen
När det aldrig fanns.
Det var en dröm
Min dröm
Det ouppnåbara.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-19 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover