Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

es

Jag väntar

En strimma ljus
Tusentals

Kan inte
Bara gå

Hus på landet
Solen bland molnen

Dagarnas dagar
Vissa nätter är år

En kväll i sin bris
Skrapade hjärnan
Det är visst

Det är någon här
Jag inte vet om

Går jag eller
Ska jag gå




Fri vers av Charles Abrams
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-08-19 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams