Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill jag

stannar i steget
andas in sensommarens dofter
skogen svalkar
den ljumma sommarbrisen
susar genom kronorna

vad vill jag
med resterande liv
hur påtaglig är
tröttheten
är jag i vägskälet
kanske vilorummet

vilsen
rädd
orolig
finns ork
vilja
för icke
själsligt brinnande
beröring

behovet
av
njutning
stimulering
av
sinnena
vidgar sin plats
inom mig

kanske
ska jag sitta kvar
på kajen
låta trossarna vara förtöjda
öppet hav skrämmer
låt livet bero just nu
låt förändringen
ta tid




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-19 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP