Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett känslomässigt kaos pryder min själ

Ett känslomässigt kaos
Pryder min själ

Ett rop på hjälp
Hörs från mitt inre

Tårarna faller ner från kind
Det är själens sätt att svara

Du orkar inte mer
Du måste bryta dig loss
Bli fri

Testa dina ärrade vingar
Se framemot ett ljust liv

Sluta leva efter andras melodi
Svika dig själv gång på gång

För att bli spottad på i slutändan

Jag gråter
Känner mig sviken
Enbart som ett tidsfördriv

Mitt hjärta är brustet
Vet inte vart jag ska gå....

Det gör så ont
Långt där inom mig

Hur ska jag lära mig
Att leva utan dig?

Hur ska jag skapa en tillvaro
Fylld av glädje och harmoni?

Hur ska jag läka mitt blödande hjärta?
Min brustna själ?

Jag älskar dig
Och utan dig är världen främmande

Jag är så ledsen
Känner mig lurad
Naiv

Trodde du kände som mig
Att du inte vill vara utan mig

Men återigen
Det ska vara på dina villkor
Bara se saker ur ditt perspektiv....

Du sårar mig
Djupt djupt inom mig

Jag gråter
Men är du värd mer av min energi?

Jag måste läka
Bli fri ..

Copyright S.S 2021




Fri vers av SaraLMaria
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-19 18:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag ser mitt kaos som en guldgruva. Ur den utvinner jag poesi.
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

SaraLMaria