Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan raderna


Jag lever mitt liv i perioder
Ena dagen som en affärsman
Andra dagen som en poet
Hur ska jag kunna landa
En värld som är så konkret
När jag inte ens kan andas
Mitt hjärta slår mer och mer
Jag hoppas att du stannar
Tills mitt hjärta är helt




Fri vers av whyludde
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-19 19:51



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Sinnligt
Berörande

Tack!
2021-10-24

  Bengt H VIP
Så har nog många känt.
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

whyludde
whyludde