Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunk dunk

Fingertoppsglädje på solvarm hud
som lystrar och lyssnar
Dunk dunk från fiskebåt
långt bortom babords halsar

Sol sol som blottar
bruna ben och armar
Här finns en vind
som svalkar och som söker

Din hand min hand
som följer och flyttar
Dunk dunk från hjärtats skål
som pulsar andetagen

Nu rinner saven ned
längs trånga våta grottan
Nu glider ben isär
som lockar och som blottar

Dunk dunk från fiskebåt
långt bakom babords halsar
Dunk dunk från kroppars kraft
som söker sin förening

Din mun min mun
Din kropp min kropp
Långt bort men nära nu
Så nära nu min kära

Dunk dunk mot höga branten
Dunk dunk långt över kanten
Vi flyter in och svämmar över
Vi flyger in i solens varma sköte

Fingertoppsglädje på solvarm hud
som lystrar och lyssnar
Dunk dunk från fiskebåt
långt bortom babords halsar




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-20 05:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ömsint sommarerotik! Väldigt vackert.
2021-08-20

  Blomma-Stjärna VIP
åååh
- lockande vacker erotik, rytmiskt skön, eggande och vaggande
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP