Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för dansen

 

En stunds närhet. På några sekunder slår hjärtat volter. I takt till musikens toner. År efter år sida vid sida, dock är du aldrig min.
Bara några minuter i din famn. Hjärtats val inväntar ditt gensvar. Modet sviker varje gång. Följer dina steg i dansens virvlar
Får jag lov?




Prosa (Kortnovell) av Susen VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-08-20 08:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vemodsvackert. Vissa drömmar slår aldrig in. Man får nöja sig med det lilla.
2021-09-01

    ej medlem längre
Bitterljuvt om dansens möjligheter och svårigheter.
2021-08-21

  Eva Langrath VIP
Fin liten novell om längtan som inte riktigt kommer till.
2021-08-20

    Lena Staaf VIP
Font och känsligt beskrivet om längtan som inte riktigt vågar.
2021-08-20

  BenGust VIP
Ja, nu har det inte ens varit möjligt till nån dansnärhet. Även Malungsveckan har ju delvis digitaliserats. Så tanken på sån närhet kan pocka på lite xtra.

2021-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad.
2021-08-20

  Öknens Ros VIP
Undertryckta känslor.
2021-08-20

  Maria Sundelin VIP
Många känslor
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP