Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång

Det finns ett före och ett efter dig.
Du gav mig något som finns kvar
som om du hade lärt mig en sång
som sjunger i hela min kropp.
En sång som blåser bort
rädslan för att stelna och drunkna
i livets virvlande vågor.

I mitt hjärta
i min hud
i mina ögon
finns ett nytt språk
där kärleken finns i natthimlarna
i månens bleka längtan
och i regnet som letar sig in i oss alla.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-20 11:42



Bookmark and Share


  Burn

En riktigt fin dedikation, inte minst med tanke på

"En sång som blåser bort
rädslan för att stelna och drukna
i livets virvlande vågor."

för det är så otroligt viktigt att livet inom en verkligen får vara precis så levande som det vill vara. Så lev den sången! Var den! Sjung den!


2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP