Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överväldigande åtrå

ögonen
håret
rösten
Allt blir till ett
I en överväldigande åtrå
Din hand mot min hud
får mitt inre att sjuda
bubbla.
dina läppar mot mina
som en elektrisk stöt
som en elektrisk stöt
som en enorm elektrisk stöt
varje steg du tar
varje rörelse
betraktas
Med överväldigande åtrå
tappar fattningen
förståndet
vill ha
Behöver




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-20 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover