Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I korthet

Molnsjok, stormvindar, åskmuller,
solsken och stiltje …

Hennes liv.




Prosa (Kortnovell) av Lena K Nilsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-20 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP