Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*










att öppna grindarna i slutet av en allé och upptäcka hur verklighetens själ uppenbarar sig som ett spegelhus,
där ett sammelsurium av bilder skiftas flyktigt
på den reflekterande ytan av en orubblig struktur,



























Fri vers av Androiden VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-08-20 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP