Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och frälsningen är i gränsbandet mellan..


Yin och Yang

ibland undrar jag
fick vi ögon för att se ... mörkret?

... själars ljus är stjärndamm ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-20 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik