Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora valet

Åh släpp taget
om din fåfänga dröm
och ditt sinne så töm
återvänd till jaget

Ta en för laget
först sedan döm
all din stolthet glöm
du vann inte slaget

Du frågar dig vem
du egentligen är
när du så mist ditt hem

Det är först nu du lär
vad det rör sig hos dem
som du har så kär




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-20 14:36



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
fin dikt om att våga mista o i utsattheten få lära sig om
närhet och kärlek
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP