Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner hjärtat åter

 

Bortom mörkret

bortom glädjen att finnas

invid mollstänkta minnen

finns en blink av ljus

en strimma av livets magi

en svindlande känsla

en storartad vändning

från dystra tankars bittra

vi reser våra blickar mot ljuset

och finner hjärtat åter.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-20 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP