Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekståget

Stannar alltid på plattformen

Tar dig med

Värme förälskelse

Skratten sitter djup

Kliv på

Res med tiden så fort

Alla kärleks magneter

är med och delas ut

Ger den till

Någon du tycker om

Små hjärtan

Sprider som glitter

Fångas av handen

Kärlekståget

Tutar och kör

Till drömmars land

Bli med

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-20 20:32



Bookmark and Share


  Niliboy
Det är klart jag vill med, fyndig text!
Kärlek bli man nog inte mätt på!
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP