Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningssägare

"

Jag behövde inte

men jag satte på mig mina snow boots

Drog rakt i decemberdimman

 

Sen kom det en gammal gumma och sa:

Jag kan se i ditt ansikte att du har läst

Harold Pinter

Vill du kolla in min mangel?

 

Jag sa:

Skaffa dig en torktumlare

och dra åt helvete!

"

Den dikten skev jag när jag var ung, sa hon

sen dess har kvaliteten på dina alster blivit sämre

 

 

 

 

 




Fri vers av Thomas
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-08-26 17:22



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
detta känns som gamla goda thomas! älskar’t!!
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Thomas