Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E = mc² = livet = döden?! (Lorentzinvariant)


Livet; en sorts antimateria



Tiden går men ingenting förändras,
åren går precis lika sakta oavsett år

åldern har sina årsringar i livet, som varv
på en gammal LP-skiva som spelar sina
spår in mot mitten,
som träden räknar sina årstider moturs


Livet går åt alla möjliga håll men slutar
alltid på samma sätt, trots att naturen
bevisligen aldrig gör det så man undrar

var tar tiden vägen när den själv tar slut







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-08-20 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP