Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En skiss och kort dikt tillägnad min äldsta dotter som fastnat i magins värld.


Konsten att trolla

 

Ett ord
Är ett ord
Eller
Så mycket mer
Tonfall, Uttal
Prosodi
Ja, det är i melodi
som poesi
skiljs från ren magi

 




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 159 gånger
Publicerad 2021-08-20 23:41



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Underbar, som i ett nötskal
2021-08-21

  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text att läsa om igen, sedan om igen och så förstås för en väninna.
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes