Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en levande mardröm som aldrig vaknade, men dog ärligt


Ett ovanligt våldsamt liv senare



En örfil åt gången lärde hon sig att inte blinka
när det kunde löna sig att låta bli, hon kom att
bli något av en sensation där hon fann vinning

från tuktad oäkting till erkänd byslampa till
uppskattad resurs till att en dag äga hela byn



På god väg mot sitt mål anlitades hon flitigt av
obskyra myndigheter att göra det hon kom att
bli känd för,
ingen av hennes tidigare fiender kom lindrigt
undan men inga misstankar föll på henne sen


Hon inte bara trotsade allt, hon dog av ålder








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-08-21 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP