Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att springa marathon




Man ska tycka om att springa hemifrån.

Träna...kanske 30 - 50 km i veckan i ett år.

Snabba pass, backar, långpass.

Gärna läsa på nätet.

Ha en partner som förstår din galenskap.

Och så kommer dagen.

I dag.

Helsingfors 13 grader och strilande dagsregn
i prognosen.

Men vem fan bryr sig om prognoser.

In i skiten.

Få jubla.

Tycka om att komma hem.

42 195 meter senare.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-21 04:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, vilken bedrift!! Hur mådde kroppen efteråt?
2021-08-23

    Lena Staaf VIP
Nej vädret kan aldrig hejda en entusiast.
2021-08-21

  överlevaren VIP
Heja dig!
2021-08-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Regn eller inte, den upplevelsen och glädjen när du springer i mål är värt allt....och sen dessutom att tycka om att komma hem är ju pricken över i.
2021-08-21

  alicja lappalainen VIP
spring Gunnar spring!
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP