Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista måltiden

Det var deras sista måltid tillsammans. Han hade varit en god make.

Spindelhonan sökte sig till nätets mörka bo för att drömma om tiden som varit.




Prosa (Kortnovell) av Peter Olausson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-21 08:26



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Klurig text! antar att hon var mätt och nöjd iaf! :)
2021-08-22

  Kungskobran VIP
Att äta eller ätas det är frågan
2021-08-22

  Jan Widströmer VIP
Som tur är kan nog inte spindelhonan annat än följa sin i våra ögon grymma natur. Men som bild för vår mänsklighet, blir den en anklagelse för grymhet, kön mot kön.
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP