Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken

Raderna skriver ljus

Hjärtats blomster vattnas

Havets brus upptar tanken

Allt smälter samman

Det börjar en ny trend

Tårarna stockas uti glädje

Livet får ny innebörd

Dags för en sommardag
och solsken igen...




Fri vers av Seasons
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-21 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons