Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hösten kryper allt närmare.


Rönnbär!

Här utanför fönstret i trädet hänger rönnbären i klasar.

De lyser upp en morgon med dimma och dis.
Får mig att känna glädje på detta vis.

Nu får vi minnas den sommar som gått.
Sol och regn i stora mått.

I hjärtat jag ett album har.
Där ligger mina sommarminnen kvar.






Bunden vers av Ezmeralda VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-21 10:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var fin hösten är vacker
varje årstid har sitt behag
hela naturen och människan behöver sin vila vederkvickelse i naturen
vintern är härlig tända en brasa ett ljus
bläddra i frökataloger och läsa skriva måla skapa




2021-10-22

  Poesia VIP
Ja just rönnbär är verkligen en markör att hösten närmar sig. De lyser upp och du fångar dess färg och innersta väsen med denna målande text!

Fint att sommarminnen dröjer sig kvar.
2021-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Nu finns det nästan inga blommor kvar i trädgårdarna men rönnbären är ögongodis.
2021-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar rönnbär. De är vackra men förebådar hösteländet.
2021-08-21

    Sefarge VIP
Härligt svung i texten!
Såg en gång ett gäng av-
svimmade Domherrar in
-vid busshållplats bland
snö o buskar nedanför
Rönnträd med"bär"
som jäst rätt så
Ordentligt?
;)

2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP