Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalan

Ett konstverk för allmän beskådan jag blitt
men ej i en ram uppå väggen
Nej, mer likt en svala vars bäring går fritt
från björken till lönnen till häggen

Jag för mig med grace och på allvarlig lek
och se! Över topparna for det
en svala med fart utav vindarnas smek
från tanken till pennan till ordet




Bunden vers (Rim) av Arenaramus
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-21 11:19



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Passande anapestisk rytm i denna svävande ordlek!
2021-08-24

  Sparvögat VIP
Åh så vackert du tecknar tankens kraft i svalans flykt…
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus