Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara livet självt


Att finna enkelhetens diamant

genom att släppa det som inte är sant

Bara vara det sanna otänkbara

härvarande klara

Så befriande

att utan tänkta murar

enkelt härligt vara

livet självt

precis

som 

det

är

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-21 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP