Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men välj inte att gå i din skönhet

älska mig utan rädsla
behöv mig, åtrå mig
befria mig från längtan
men välj inte att gå i din skönhet
ta min hand.
led mig in i lustarna
kyss mig, känn på mig
var den eld som brinner i mig
men bli inte kvävd av min kärlek
jag tar emot dig om du faller.
du tar emot mig om jag faller
men välj inte att gå i din skönhet
din blick. din beröring, din röst
är allt jag behöver.
för att passionen skall brinna.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-21 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover