Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tron räddar själen.


RÄDD?

Rädd för döden, icke, när så
många vänner nu har gått till
den andra sidan.
Ingen har ännu inte klagat...




Övriga genrer av Johanne Rydgren Rilje
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-08-21 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje