Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans extas

grönsmekta kärlekslena
vältrar alla känslor

tumlar runt
bland vilda grässtrån

soldränkta
                    daggstänkta
strumpor

krängs hetsigt av

bara hud mot hud
vill jag här möta

all min längtans extas













Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-21 14:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lustfylld och glädjefylld poesi, du är verkligen vän med orden !
2021-08-23

  BenGust VIP
Tumlande känslor i daggstänkt gräs.
"Vältrar, tumlar, krängs av" skapar rörelse och frihet.
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP