Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgelbrus

 

musiken var en kraft direkt in i själen
som fyllde mig med brusande ljud
en orgelkonsert med toner
som kunde bli hur långa som helst
for genom kroppen
landade i ett färgsprakande crescendo
allt blev en explosion
för att sen klinga av




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-21 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP